Regisztráció | Bejelentkezés | Írj nekünk

visszaForgalmi változások az EU ülések miatt

Már csak néhány hét, és megkezdődnek az Európai Uniós Elnökség ülései a Gödöllői Királyi Kastélyban. A rendezvények idején forgalmi rend változásra és elterelésekre is fel kell készülnünk. A változásokról az alábbi táblázatból tájékozódhattok.

 

 

Időpont

Ülések

Biztonsági intézkedés

2011. január 13-14.

Általános Ügyek tanácsa

Informális ülés

 

2011. január 16-18.

Foglakoztatási Miniszterek

Informális ülés

intézkedések:

Ady sétány lezárása

Az Ady sétány és a Martinovits utca csak az ott lakók számára megközelíthető.

2011. január 19-21.

Bel- és Igazságügyi Miniszterek

Informális ülés

Kiemelt találkozó

fokozott biztonsági intézkedések:

lezárások, elterelések a 3-as főúton és az Ady sétányon! Az Ady sétány és a Martinovits utca csak az ott lakók számára megközelíthető.

2011. január 27.

EU-USA kétoldalú találkozó

Előkészítő ülés

jelentős biztonsági intézkedések

 

 

Már januárban felállítják a rendezvények biztosítását szolgáló kordonokat, amiket – mint azt Tóth Csaba, a Gödöllői Rendőrkapitányság vezető helyettese a közmeghallgatáson elmondta – nem bontanak majd el teljesen, azokat a biztonsági fokozatnak megfelelően nyitják és zárják az elnökségi rendezvények idején.

 

 

 

Ami viszont jelentősen érinti majd a gépkocsival közlekedőket az az, hogy a Művészetek Háza parkolója az elnökségi időszakban kizárólag a rendezvényre érkezők rendelkezésére áll majd.

 

 

 

Az olyan kiemelt rendezvények idején, mint a január 19-21. közötti Bel-és Igazságügyi Miniszterek Informális Ülése, lezárásokra és elterelésekre elsősorban a 3-as főúton és az Ady sétányon kell majd számítani. Az Ady sétányt valamennyi miniszteri szintű tanácskozáson lezárják.

 

 

 

Ez a terület, valamint a Martinovics utca a rendezvény idején csak az ott lakók számára lesz megközelíthető. Akinek ez idő alatt a zeneiskolában lesz dolga, az időben tájékozódjon, hogy milyen útvonalon juthat el az épületbe. A kastély melletti útszakaszon ez idő alatt tilos lesz gépkocsival megállni.

 

 

 

A lezárási gyűrű átmérője a biztonsági fokozattól függően változik majd. A rendezvények idején honlapunk és a Rádió Aktív 93.6 folyamatosan a legfrissebb tudnivalókkal jelentkezik, s ez időszak alatt a www.szolgalat.com címen is külön linket találnak majd az érdeklődők a legfontosabb és legfrissebb tudnivalókról.

 

Megosztás

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!

Nincsenek hozzászólások.