Regisztráció | Bejelentkezés | Írj nekünk

visszaMegújult a Nefelejcs Napköziotthon tornaszobája

Ünnepélyesen felavatták az Egyesített Szociális Intézményhez tartozó Nefelejcs Napköziotthon megújult tornaszobáját. A felújítás sokak adományából valósult meg, hiszen erre a célra ajánlotta fel a Városi Mozi gyermeknapi bevételét Reményi Richárd, a mozi vezetője, valamint ezt a célt támogatta a Talamba Ütőegyüttes Gödöllő és a sérült fiatalokból álló Parafónia Zenekar közreműködésével a nyáron megvalósult jótékonysági koncert, aminek bevételét a Segítség Közalapítványon keresztül juttatták el az intézménynek.

A koncert ötlete a Gödöllői Lokálpatrióta Klub kezdeményezésére létrejött Társadalmi Felzárkóztatási Program egyik tanácskozásán fogalmazódott meg.


A szalagot Gémesi György polgármester két, az intézménybe járó fiatal segítségével vágta át, majd a Gödöllő Táncegyüttes tagjai műsorral ajándékozták meg az átadáson résztvevőket.


A megújult tornaszoba mellé hamarosan megérkeznek azok a sportszerek is, amiket a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége ajánlott fel az otthon részére.

 

 

Forrás: godollo.hu

 

 

 

Megosztás

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!

Nincsenek hozzászólások.