Regisztráció | Bejelentkezés | Írj nekünk

visszaSportminiszterek vacsorája

Fogasfilével indult, majd gyöngytyúklevesen s borjúnyakon át vezetett a sportminiszterek gasztronómiai utazása, hogy végezetül körtehabbal teljesedjék be. Az informális találkozóra érkezett vendégek számára rendezett február 22-i parlamenti díszvacsora fogásait a balatoni borrégió nedűi koronázták meg.

 

A sport miniszterek vacsorájának helyszíne a Parlament freskókkal ékesített Vadászterme volt. Az eseménynek - amelyre ezúttal az átlagosnál valamivel kevesebben, mintegy százhúszan érkeztek -  egy hárfaművész adott egyedülálló zenei aláfestést.

 

 

Fogasfilé sóban sült céklával mikro-salátával érlelt erdei gombákkal

 

 

 

 

Gyöngytyúkleves zöldségekkel, szarvasgombával

 

 

 

 

Borjúnyak rakott zellerrel, petrezselyem infúzióval

 

 

 

 

Túrótorta körte habbal

 

 

Megosztás

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!

Nincsenek hozzászólások.