Regisztráció | Bejelentkezés | Írj nekünk

visszaBelvárosi Napok 2016. - szombat

Szombaton a hagyományosan gazdag programmal telt a Belvárosi Napok Gödöllőn. A városi rendezvény vendégtelepülése ezúttal Tiszaújváros volt, ahol szintén idén ünneplik a várossá nyilvánítás 50. évfordulóját.

Sportrendezvényekkel kezdődött a minden korosztály számára kellemes és tartalmas kikapcsolódást ígérő Belvárosi Napok programsorozata. Szeptember 10-11-én látványos bemutatók, kézművesek vására, Civil Utca és koncertek várnak minden érdeklődőt az Alsóparkban.


A Belvárosi Napok vendége idén Tiszaújváros volt. A település - épp úgy mint Gödöllő - idén ünnepli várossá válásának 50. évfordulóját. A délután folyamán művészeti csoportjaikon keresztül adtak ízelítőt kulturális életükből, a város sátrában pedig kézműves munkákat csodálhattak meg az érdeklődők, akiket a tiszaújvárosi asszonyok finom krumplilángossal vendégeltek meg.


A nagyszínpadon az MGD zenekar, a Derkovits Fúvósegyüttes és Majorette csoportok, a Pántlika néptánc együttes,a Fitt dance - Gyöngy István és Veréb Ádám, a Tiszaújvárosi Gimnasztráda csoport, és a Pepper Akrobatikus R &R SE produkcióit láthatta a közönség. A rendezvényen Gémesi György, Gödöllő és Bráz György, Tiszaújváros polgármestere közösen mondtak köszöntőt.


Szombat délután egymást váltogatták az érdekes és sokszor látványos programok a Belvárosi Napokon. Szabadban és sátorban, nagyszínpadon és a NoVo Színpadon, a Művészetek Háza előtt bárki találhatott a kedvére való szórakozási lehetőséget.


A Belvárosi Napokon Afrika népművészetébe is betekintést nyerhettek a látogatók. A NoVo Színpadon és a Magyar Teátrum Színházi Sátorában koncerteket láthattak, majd az utóbbiban Slam poetry következett. A napot színházi kvíz zárta Németh Kristóf és Szente Vajk vezetésével.


A szombat este egyik nagy sikerű koncertje Csányi István nevéhez fűződik. A Sax-O-Funk zenekarban barátaival lépett fel. Vendégei voltak Radics Gigi, a Talamba Ütőegyüttes Gödöllő és a Gödöllői Szaxofon Trió.


A Belvárosi Napok első napi programja Takács Nikolas nagykoncertjével fejeződött be. Folytatás vasárnap, egész nap!

 

 

Forrás: godollo.hu

 

 

Megosztás

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!

Nincsenek hozzászólások.