Regisztráció | Bejelentkezés | Írj nekünk

visszaDr. Pappné Pintér Csilla Gödöllő új társadalmi megbízatású alpolgármestere

A képviselő-testület mai ülésén dr. Gémesi György polgármester előterjesztésére titkos szavazással, 9 igen szavazattal, 3 tartózkodással és egy érvénytelen szavazattal dr. Pappné Pintér Csilla képviselőt (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) választotta meg Gödöllő új társadalmi megbízatású alpolgármesterének. Képünkön az új tisztségviselő esküt tesz. Pecze Dániel (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) korábbi társadalmi megbízatású alpolgármester június 30-ával mondott le.

A képviselő-testület az alpolgármester-választás eredményére való tekintettel módosította állandó bizottságainak személyi összetételét.
Az ifjúsági és köznevelési bizottság elnökének dr. Pappné Pintér Csilla helyett dr. Jeney László Botond képviselőt, a bizottság tagjának Pecze Dániel képviselőt választotta meg.
A kulturális, sport és nemzetközi bizottságban, a szociális bizottságban és az egészségügyi bizottságban Pecze Dániel váltja dr. Pappné Pintér Csilla bizottsági tagot.
Változás történt a környezetvédelmi tanácsnok személyében. A feladatot dr. Jeney László Botond helyett Pecze Dániel látja el.
A képviselő-testület a Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. felügyelő bizottsága tagjává választotta Pecze Dánielt. A bizottság korábbi tagja, Bükkfalvy Beatrix a nyáron elhunyt.

 

Forrás: godollo.hu

 

 

Megosztás

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!

Nincsenek hozzászólások.