Regisztráció | Bejelentkezés | Írj nekünk

vissza„Hang-kép” - a GÖMB új kiállítása

Ahogyan a korábbi években, úgy idén is GÖMB Alkotócsoport kiállításával köszöntötte az új tanévet a Fréderic Chopin Zenei AMI. A kiállítás egyben Györe Zolán Maringora és Feketelaki kántáló című műveinek ősbemutatója is volt. A tárlat nem véletlenül kapta a „Hang-kép” címet, a kiállított alkotásokat ugyanis Györe Zoltán művei inspirálták.

A szeptember 15-i rendezvényen Gémesi György polgármester és Buka Enikő, az intézmény igazgatója mondott köszöntőt, majd Barta Katalin rendhagyó zeneirodalom óra keretében nyitotta meg a kiállítást.

Györe Zoltán művei Kissné Zilahi Anikó, T. Pataki Anikó, Tápai Dóra, Buka Enikő, Fodor László, Pechan Kornél, Barta Katalin, Soós Gabriella és Szitha Miklós előadásában csendültek fel. A művekhez kapcsolódó alkotásokat Balla Vera, Bérces-Dienes Erika, Fábián Dénes, Kőhalmi Ákos, Kovács Gabriella, Madarász Gergely, Márvány Miklós, Mészáros János, Pirók Irén, Rehák Julianna, Szentiványi-Székely Enikő, Sz. Jánosi Erzsébet, Szinvai Pál és Varga Zoltán Zsolt készítették. A kiállítást Kecskés József rendezte.

 

 

Forrás: godollo.hu

 

 

 

Megosztás

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!

Nincsenek hozzászólások.