Regisztráció | Bejelentkezés | Írj nekünk

visszaMásfél ezren a városi sportnapon

A Gödöllői Lokálpatrióta Klub társszervezésében május 28-án második alkalommal került megrendezésre a tavaszi városi futóversennyel egybekötött gödöllői sportnap, ahol különböző sportprogramokkal kiegészítve lehetőséget biztosítsunk a gödöllői egyesületeknek, hogy megmutassák magukat a város sportolni szeretői előtt, illetve, hogy a mozogni vágyó gyermekeknek legyen lehetőségük kipróbálni ezeket a sportágakat

 

A futóversenyen több, mint ezerötszázan álltak rajthoz, amely mostanra tényleg igazi szabadidősport eseménnyé nőtte ki magát, hiszen sokan csak végigsétálták a távot, eljöttek, hogy a gödöllői intézmények közti „létszám-versenyben” segítsék saját iskolájukat.

Ebben a versenyben egyébként – melyben az iskolák összlétszámhoz viszonyított részvételi arányát vetik össze – a Petőfi nyert, második lett a Szent Imre, harmadik pedig a Damjanich.

Aki teljesítette a távot a pohár víz mellé egy túró rudit is kapott a Piros Pöttyös jóvoltából.

 

A futás után megkezdődött a tényleges program, a színpadon fellépett a Grassalkovich SE, a Vuelta SE, a Gödöllői Contact ITF Taekwon-do SE, illetve Unger Timi jóvoltából egy kangoo bemutatóra is sor került. A parkban felállított pavilonokban bemutatkozott a Airsoft SE, a Felhőút Sportrepülő Egyesület, a GEAC Vívószakosztálya, a Gödöllői Sakkbarátok Egyesülete, a Gödöllői Sport Egyesület, a Gödöllői Sport Klub, a Gödöllői Ördögök Rugby Csapat, és a Margita Turisztikai Egyesület.

 

Az egyesületeken kívül találkozhattak a résztvevők a helyi ÁNTSZ, a Tac Tic Sport, és a HS sportcentrum képviselőivel.

 

Egy gyors zápor után sor került a futóverseny eredményhirdetésére, ahol minden korosztályos első helyezett egy Aquaword családi belépővel lett gazdagabb, a második helyen végzettek pedig a HS sportcentrum jóvoltából bowling bérletet kaptak.

Végül kisorsolásra került egy Neuzer kerékpár, mellyel a boldog nyertes egy tiszteletkört is tett a színpadon.

 

Mondhatnánk jövőre veletek ugyanitt, de előbb még sor kerül a Belvárosi napok keretében az őszi futóversenyünkre, melyet ott is rengeteg egyéb program fog színesíteni.

 

Megosztás

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!

Nincsenek hozzászólások.