Regisztráció | Bejelentkezés | Írj nekünk

visszaMiért Gémesi?

Az alábbi gondolatokat Dr. Bucsy László állatorvos, a Nemzeti Lobogó Társasága vezetője írta, melyet most szeretnénk megosztani mindenkivel!

 

 

Tisztelt Gödöllőiek!

 

Gödöllő szempontjából különösen fontos önkormányzati választások előtt állunk. Ezért a választópolgároknak is igen nagy a felelősége abban, hogy esetleges sérelmeinket is félretéve tudjanak szavazni.

 

Hazánkban a régen várt változás, a kormányváltás végre bekövetkezett. Helyi viszonylatban azonban a folyamatban lévő tervek és célok megvalósításához, a független Gödöllő további fejlődéséhez éppen a biztonságos folyamatosságra lenne szükség. Városunk vezetésében immár két évtizede játszanak döntő szerepet a Lokálpatrióta Klub képviselői élükön Dr. Gémesi György polgármesterrel.

 

Ha a Gödöllőiek tárgyilagosan tudják mérlegelni a Lokálpatrióták tevékenységét és eredményeit, akkor meggyőződésem, hogy pozitív, további támogatást érdemlő eredménynek kell kijönnie.

 

Hiszen a város – köszönhetően eddigi vezetésének – a súlyos gazdasági nehézségek ellenére talpon tudott maradni, nem adósodott el, folyamatosan fejődik, őrzi nemzeti értékeinket, őrzi a „templomot és az iskolát”. A folyamatban lévő projektekkel látványos eredményeket mutató jelene és a napjainkban ráosztott, országos jelentőségű feladatok szerint szép, felfelé ívelő jövője van.

 

Szerintem mindez jelentős részben köszönhető az elmúlt húsz év lokálpatrióta képviselőinek, valamint a kivételes szakmai rutinnal, széleskörű személyes kapcsolatokkal és a mai napig töretlen és elképesztő munkabírással rendelkező polgármesternek, Dr. Gémesi Györgynek.

 

Nem tartanám igazságosnak, ha ettől a – fiatal képviselőjelöltekkel megújulásra is képes – csapattól nagy hirtelen bárki is átvenné a város vezetését, átvéve és felhasználva eddigi és folyamatban lévő eredményeiket is.

 

Egy megalapozott, jól előkészített, a város érdekeit szolgáló váltás ideje bizonyosan nem most van!

 

Jómagam személyes érzelmeket félretéve, tárgyilagosan és higgadtan döntök a Lokálpatrióták mellett, egyszerűen azért, mert jelenleg nem látok Gödöllő vezetésére alkalmasabb, nemzeti érdekeinket is hitelesen képviselő csapatot. Rájuk voksolok azért is, mert a hosszú idő ellenére tiszták, korrupció és botránymentesek, tudtak maradni. Semmiképpen sem tartom tisztességesnek, hogy amikor jelenlegi ellenfelei, tavasszal még szövetségesként számítottak Dr. Gémesi Györgyre és az országgyűlési választások előtt elfogadták és kérték segítségét, most ősszel az önkormányzati választások során – amikor ő számíthatott volna rájuk – hátba támadták és ellene fordultak.

 

A gödöllőiek igazságérzetében bízva remélem, hogy a rájuk váró, és a már most látható furcsa és váratlan politikai vonatkozásokat sem nélkülöző önkormányzati választásokon támogatni fogják a lokálpatrióta képviselőjelölteket és a jelenlegi polgármestert, Dr. Gémesi Györgyöt.

 

Dr. Bucsy László

 

 

Megosztás

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!

Nincsenek hozzászólások.