Regisztráció | Bejelentkezés | Írj nekünk

visszaKit támogat a KDNP gödöllői szervezete?

Az alábbi közlemény megjelentetését kérte tőlünk a gödöllői KDNP csoportja. Tették mindezt azért, mert rengeteg téves információ kering a városban a támogatásukkal kapcsolatban. Az alábbi közlemény viszont egyértelművé teszi, hogy mely polgármester-jelölt és csapata mellett állnak ki.

 

 

Tisztelt Gödöllői Választópolgárok!

 

 

 A Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezetének tagságát nagy örömmel és megelégedéssel tölti el, hogy 2010-ben sikerült leváltani a szocialista-liberális kormányt. Külön öröm számunkra, hogy a FIDESZ-KDNP párt-, illetve frakciószövetségnek több mint 2/3-os többséget sikerült elérnie az Országgyűlésben, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony törvényhozást, hogy hazánk újra a fejlődés útjára léphessen.

 

Ehhez a sikeres eredményhez a KDNP Gödöllői Szervezete is hozzájárult azzal, hogy az országgyűlési választásokra jó és eredményes együttműködést alakított ki a FIDESZ helyi szervezetével. Ennek eredményeként Vécsey László biztos fölénnyel már az első választási fordulóban az Országgyűlés tagja lett.

 

Mindezek után sajnálattal tapasztaljuk, hogy a FIDESZ helyi szervezete az önkormányzati választásokra vonatkozóan semmilyen egyeztetésre és együttműködésre sem hajlandó a KDNP helyi szervezetével. Ezért a KDNP helyi szervezete tisztelettel felkéri a Kereszténydemokrata Néppárt minden szimpatizánsát, és mindazokat a Gödöllői polgárokat, akik számára városunk jó működése és töretlen fejlődése fontos, hogy a 2010. október 3-ra kitűzött Önkormányzati választáson Gödöllő város Polgármesteri tisztségére Dr. Gémesi Györgyöt, a képviselő-testületbe pedig a Gödöllői Lokálpatrióta Klub jelöltjeit tiszteljék meg szavazatukkal!

 

Ezt azért is kérhetjük őszinte szívvel, mert mind Dr. Gémesi György polgármesterjelölt, mind a képviselőjelöltek becsületes keresztények, és a képviselőjelöltek közül többen is a KDNP helyi szervezetének tagjai és szimpatizánsai, akik a párt életében részt vesznek és munkájában aktívan tevékenykednek.

Még egyszer hangsúlyozzuk, hogy az országos politikában őszintén és teljes szívvel támogatjuk Orbán Viktor Miniszterelnök Úr és a frakciószövetség politikáját, és Isten Áldását kérjük munkájukra!

 

A Kereszténydemokrata Néppárt

Gödöllői Szervezete

Megosztás

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!

Nincsenek hozzászólások.