Regisztráció | Bejelentkezés | Írj nekünk

visszaSzezonnyitó bicajozás

Egy óra és néhány perc alatt célba ért a Legyen Gödöllő kerékpárosbarát város! program szezonnyitó gödöllői túrájának mezőnye szombaton délután. Az időjárás kegyes volt a résztvevőkhöz, csak a célban kínált gulyásleves jóízű elfogyasztása közben kezdett szitálni az égi áldás.

 

A start előtt a városi önkormányzat és a Magyar Kerékpárosklub közötti együttműködési megállapodást írt alá dr. Gémesi György polgármester és László János elnök. Ennek apropója, hogy a képviselő-testület Tóth Tibor alpolgármester képviselői kezdeményezésére elindította a Legyen Gödöllő kerékpárosbarát város! programot, aminek a megvalósítását az idén 20 millió forint szolgálja az önkormányzat költségvetéséből, hangsúlyozta a polgármester.

 

Ennek a gyakorlatban máris megmutatkozó eredménye, hogy a Művészetek Háza bejáratának közelében kerékpártámaszokat állítottak fel. László János örömmel nyugtázta, hogy az önkormányzat felismerte: a kerékpár nem csak sporteszköz, hanem a mindennapi közlekedés hatékony segítője is egy ilyen kisvárosban, ahol 4-5 kilométeres távokon nincs nála jobb eszköz.

 

A célban Gémesi György és Tóth Tibor köszönetet mondott minden résztvevőnek, és a rendezvény lebonyolítását segítőknek, így a Magyar Kerékpárosklub gödöllői csoportjának, a Margita Turisztikai Egyesületnek, a Helyközi Értékvédő Közhasznú Polgárőrségnek és a Rendőrségnek.  

A programot a Megyeri Kerékpárszaküzlet támogatta.

 

Forrás: godollo.hu

 

Megosztás

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!

Nincsenek hozzászólások.