Regisztráció | Bejelentkezés | Írj nekünk

visszaEgy fideszes nyugdíjas levele

Már csak néhány nap van a választásokig, és sokan továbbra sem értik a Gödöllőn kialakult helyzetet. Legfőképp azok a nyugdíjasok állnak értetlenül a gödöllői Fidesz kampányának sodrában, akik évek óta támogatták a Fideszt., még akkor is, amikor keserves ellenzéki pozícióban volt. Támogatták aktívan és aki megengedhette magának, még anyagilag is. Közéjük tartozik dr. Vámos Jánosné is, aki a Fidesz Vezetőségéhez fordult kérdéseivel, és mély csalódottságának ad hangot.

 

 

Tisztelt Fidesz Vezetőség!

 

Dr. Vámos Jánosné, 78 éves gödöllői nyugdíjas vagyok. Én és a családom a Fideszt támogatta már nagyon régóta, ezért is volt keserves megélni a 2002-es, 2006-os vereségeket.

 

Amiért is most tollat ragadtam, az az önkormányzati választások körül kialakult áldatlan állapotok, itt Gödöllőn, ahol 57 éve élek. Férjemmel - aki Gödöllő város díszpolgára – az egészségügyben dolgoztunk évtizedeken keresztül, és így megismerhettük az emberek életét, körülményeit, gondjait és örömét is.

 

Az önkormányzati választások közeledtével most hirtelen megjelent egy Fideszes csapat, csupa olyan emberrel, beleértve a polgármester-jelöltjüket, dr. Boros Andreát, akik soha semmilyen formában nem voltak jelen az általam jól ismert gödöllői közéletben. Ennek ellenére most bátran hangoztatják, hogy Gödöllőnek nincs jelene és jövője sem lesz, ha nem őket, a teljesen ismeretlen embereket választjuk meg.

 

Szeretném kijelenteni – és hál’ Isten nem vagyok ezzel egyedül-, hogy Gödöllőnek nagyon szép múltja és jelene van, és ha a jelenlegi polgármestert dr. Gémesi Györgyöt és Lokálpatrióta csapatát választjuk meg, akkor mégszebb jövője is lesz.

 

Családom minden tagja többször kapott segítséget kérő levelet Önöktől (valószínűleg szerepelünk a Fidesz-támogatók listáján) és kisnyugdíjasként, az anyagi lehetőségeinkhez mérten alkalmanként és személyenként 3-5 ezer forinttal támogattuk Önöket.

 

Azt nehezményezzük, hogy míg korábban kértek tőlünk és kérdeztek minket, ezzel szemben most pedig nem érdekelte Önöket a véleményünk, hogy kit tartanánk megfelelő polgármester-jelöltnek.. Nem értünk egyet azzal, hogy a Fidesz körül néhány hete, hónapja, a városért eddig semmit sem tevő és számunkra teljesen ismeretlen embereket indítanak polgármester-jelöltnek, illetve képviselőjelöltnek.

 

Mint ahogy említettem, a családom nem csak a szavazatával, hanem anyagilag is támogatta a Fideszt több alkalommal, az elmúlt 4-5 évben. Szeretném megtudni, hogy a Fidesz polgármester-jelöltje, dr. Boros Andrea az elmúlt néhány évben mennyiben és mennyivel támogatta a Fideszt.

 

Mi most biztos, hogy dr. Gémesi Györgynek és a Lokálpatrióta Klub álatal támogatott képviselőjelölteknek szavazunk bizalmat és adjuk voksunkat.

 

Gödöllő, 2010. szeptember 27.

 

 

Tisztelettel:

Dr. Vámos Jánosné

 

Kapcsolódó cikkek:
Önkormányzati választások Gödöllőn

 

Megosztás

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!

Nincsenek hozzászólások.