Regisztráció | Bejelentkezés | Írj nekünk

visszaAz EU-s elnökség volt a fő téma a gödöllői közmeghallgatáson

Közmeghallgatást tartott Gödöllő városának képviselő-testülete november 25-én. A Városháza dísztermében megtartott rendezvény fő témája az Európai Uniós elnökségből adódóan a gödöllőieket érintő események, teendők voltak, amikről dr. Gémesi György polgármester tájékoztatta az érdeklődőket

 

Mint az a rendezvényen elhangzott, a városban folyó fejlesztések időre befejeződnek, így mind a királyi kastély lovardája, mind a sajtóközpontnak helyet adó Művészetek Háza megújulva, korszerű körülmények között fogadhatja majd a külföldi delegációkat.

 

A tájékoztatón információk hangzottak el a tanácskozás idején várható forgalomkorlátozásokról is. Gémesi György kijelentette, mind az önkormányzat, mind a rendőrség felkészült a feladatok ellátására.

 

A polgármester többször is felhívta a megjelentek figyelmét arra, figyeljék a városi honlapot és a Rádió Aktív 93.6 adását, ezek ugyanis folyamatosan a legfrissebb információkkal látják majd el a lakosságot a rendezvények idején.

 

Az EU-s elnökség mellett természetesen szóba kerültek egyéb kérdések is, többek között a városi térfigyelő rendszer kialakítása, a SONY bezárása, valamint több kérdés elhangzott a folyamatban lévő fejlesztésekről. Ehhez kapcsolódóan többen is köszönetet mondtak a polgármesternek a városi járda felújításokért.
A közmeghallgatáson feltett kérdések alapján elmondható, hogy a gödöllőiek nagy érdeklődéssel várják a januárban kezdődő uniós rendezvényeket, nem problémaként tekintenek azokra, hanem fontosnak tartják sikeres lebonyolításukat.

Forrás: onkormanyzat.mti.hu

 

Megosztás

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!

Nincsenek hozzászólások.